Vuurschaal Cookking Toronto 80cm

289.95

Deze handgemaakte vuurschaal is voorzien van een mooi lasergesneden bladerpatroon voor een fraai effect tijdens het gebruik. Voor alternatieve laserpatronen bekijk vuurschaal Brema of Toronto.

Niet voorradig

EAN: 5902709570950 Artikelnummer: 111286 Categorie:

Beschrijving

Deze handgemaakte vuurschaal is voorzien van een mooi laser gesneden bladerpatroon voor een fraai effect tijdens het gebruik. Voor alternatieve laserpatronen bekijk vuurschaal Brema of Toronto.

Specificaties:

Toronto Ø80cm – staaldikte 2 mm

Hoogte X Breedte: ~30 x 76 cm

Gewicht: 13 KG

Kenmerken vuurschaal Toronto

Kwaliteit – Net als andere vuurschalen van Cookking is vuurschaal Toronto van hoge kwaliteit. Hij bestaat uit gehard staal, met een gewicht van 13 KG en is met de hand gelast en daarna machinaal gegraveerd.

Multifunctioneel – Combineer vuurschaal Toronto met een bijpassend grillrooster of een statief van Cookking en je hebt in een handomdraai een volwaardige vuurschaal BBQ. Ideaal voor wie regelmatig wil genieten van een vuurtje maar ook af en toe lekker wil eten in de tuin.

Voor ieder wat wils – Vuurschaal Boston, Forest, Toronto en Brema hebben alle drie hetzelfde eenvoudige en strakke design met een eigen lasergravure. Zo is er altijd een vuurschaal die past bij jouw wensen.