Vuurschaal Cookking Boston 80cm

289.95

Deze handgemaakte vuurschaal is voorzien van een mooi lasergesneden patroon voor een fraai effect tijdens het gebruik. Voor alternatieve laserpatronen bekijk vuurschaal Forest of Toronto.

Niet voorradig

EAN: 5902709570943 Artikelnummer: 111283 Categorie:

Beschrijving

Deze handgemaakte vuurschaal is voorzien van een mooi laser gesneden patroon voor een fraai effect tijdens het gebruik. Voor alternatieve laserpatronen bekijk vuurschaal Forest of Toronto.

Specificaties:

Boston Ø80cm – staaldikte 2 mm

Hoogte X Breedte: ~30 x 76 cm

Gewicht: 13 KG

Kenmerken vuurschaal Boston

Kwaliteit – Vuurschaal Boston is gemaakt van 2 mm dik staal en volledig handgemaakt. Hij is hierdoor goed geschikt tegen hoge temperaturen van een vuur en duurzaam in gebruik. Vuurschaal Boston komt in 1 afmetingen van 80 cm breed.

Multifunctioneel – Combineer vuurschaal Boston met een bijpassend grillrooster of een statief van Cookking en je hebt in een handomdraai een volwaardige vuurschaal BBQ. Ideaal voor wie regelmatig wil genieten van een vuurtje maar ook af en toe lekker wil eten in de tuin.

Voor ieder wat wils – Vuurschaal Boston, Toronto, Forest en Brema hebben alle drie hetzelfde eenvoudige en strakke design met een eigen lasergravure. Zo is er altijd een vuurschaal die past bij jouw wensen.