Vuurschaal Brema 80 cm

189.90

Vuurschaal Brema is een mooie handgemaakte vuurschaal voorzien van een lasergravure ‘we love Deutschland’.

Niet voorradig

Artikelnummer: 111292 Categorie:

Beschrijving

Vuurschaal Brema is een mooie handgemaakte vuurschaal voorzien van een lasergravure ‘we love Deutschland’. Ideaal voor de fans van Duitsland, wil je liever een andere patroon? Bekijk dan vuurschaal Boston, Forest en toronto die hetzelfde design maar een andere gravure hebben.

Specificaties:

Brema Ø80cm – staaldikte 2 mm

Hoogte X Breedte: ~30 x 76 cm

Gewicht: 13 KG

Kenmerken vuurschaal Brema

Kwaliteit – Net als andere vuurschalen van Cookking is vuurschaal Brema handgemaakt en gelast van 2 mm dik gehard staal. Hierdoor is hij geschikt voor langdurig gebruik en bestand tegen hoge temperaturen. Vuurschaal Brema is leverbaar in 1 afmeting van 80 cm breed.

Multifunctioneel – Combineer vuurschaal Brema met een bijpassend grillrooster of een statief van Cookking en je hebt in een handomdraai een volwaardige vuurschaal BBQ. Ideaal voor wie regelmatig wil genieten van een vuurtje maar ook af en toe lekker wil eten in de tuin.

Voor ieder wat wils – Vuurschaal Boston, Toronto, Forest en Brema hebben alle drie hetzelfde eenvoudige en strakke design met een eigen lasergravure. Zo is er altijd een vuurschaal die past bij jouw wensen.