Statief recht 180cm met Afrikaanse kookpot met emaille binnenzijde (set)

129.95

Deze setaanbieding is inclusief een Afrikaanse kookpot van 6 tot 13 liter met emaille binnenzijde en bijpassend deksel aangevuld met een eveneens bijpassend statief. Geniet van authentiek gemaakte soepen en stoofpotten en in de buitenlucht.

Niet voorradig

Artikelnummer: eefa668b81c8 Categorie:

Beschrijving

Deze set aanbieding is inclusief een Afrikaanse kookpot van 6 tot 13 liter met emaille binnenzijde en bijpassend deksel aangevuld met een eveneens bijpassend statief. Geniet van authentiek gemaakte soepen en stoofpotten en in de buitenlucht. Eventueel kun je deze Afrikaanse kookpot ook rechtstreeks in het vuur zetten.

Specificaties:

Driepoot

Hoogte statief/driepoot: 180 cm

Materiaal: gepoedercoat staal

Katrol: Nee

Afrikaanse pot

Hoogte: 30 cm / 32 cm / 36 cm

Diameter: 25 cm / 27 cm / 30 cm

Breedte: 29 cm / 32 cm / 36 cm

Inhoud: 6 liter / 9 liter / 13 liter

Bijzonderheden: emaille binnenzijde

Kenmerken van deze set:

Afrikaanse ketel – Een echte Afrikaanse kookpot van gietijzer leverbaar in 3 handige maten. Oerdegelijk en voorzien van een onderhouds- en voedselvriendelijke emaille binnenzijde en bijpassend deksel. Hang hem boven het vuur met het inbegrepen hengsel of zet hem eenvoudigweg in het vuur met behulp van de 3 poten aan de onderzijde.

Statief – Dit strakke statief van 180 cm hoog helpt om je Afrikaanse ketel optimaal te gebruiken. Dankzij de inbegrepen ketting kun je eenvoudig de hoogte bepalen van de Afrikaanse ketel tot het vuur. Zo maak je eenvoudig de lekkerste stoofpotten klaar.