Statief 180cm + grillrooster + vuurschaal Malta (set) – Statief 180cm + grillrooster 70cm + vuurschaal Malta 80cm

209.95

Niet voorradig

Artikelnummer: 111222 + 111229 Categorie:

Beschrijving

Vuurschaal Malta is een wat chiquere vuurschaal van Cookking. Vrij ondiep en voorzien van elegante pootjes en handvatten maakt dit een redelijk subtiele vuurschaal. In deze voordeel set samen met een bijpassend grillrooster en driepoot geleverd zodat je gelijk een volwaardige BBQ set in huis hebt.

Specificaties:

Malta Ø70cm – staaldikte 2 mm

Hoogte X Breedte: 20 x 76 cm

Gewicht: 11 KG

Statief 180 cm hoog, grillrooster Ø60cm

Kenmerken BBQ set Montana

Vuurschaal Malta – Ondanks de elegante verschijning is ook vuurschaal Malta net als andere vuurschalen van Cookking handgemaakt van dik, eersteklas staal. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit of levensduur van vuurschaal Malta. Vuurschaal Malta is leverbaar in 3 handige maten van 60, 70 of 80 cm breed.

Grillrooster – Met dit bijpassende grillrooster maak je van vuurschaal Malta een prachtige, ouderwetse BBQ. Hang het grillrooster simpelweg boven het vuur en start met het grillen van heerlijke gerechten.

Driepoot – Deze strakke driepoot van 180 cm hoog helpt om het grillrooster op de juiste hoogte boven vuurschaal Malta te hangen. Zo ziet het geheel er fraai uit en kun je bovendien de temperatuur en afstand beïnvloeden met de meegeleverde, handmatig te verstellen ketting.