Grillplaat voor vuurschaal Bali, Dubai, Polo, Viking, Boston, Toronto, Brema – Grillplaat/rand 82 cm met grillrooster

179.95

111 in voorraad

EAN: 5902709571926 Artikelnummer: 222305 Categorie:

Beschrijving

De nieuwe modelreeks vuurschalen van Cookking kan nu ook gebruikt worden in combinatie met deze mooie grillplaat/grillrooster combinatie. Maak van je vuurschaal een multifunctionele BBQ!

Specificaties:

Grillplaat Ø 82 cm – staaldikte 3 mm

Gewicht: 10-12KG

Met 40 cm grote opening met/zonder grillrooster

Grillplaat Ø 102  cm – staaldikte 3 mm

Gewicht: 15-18 KG

Met 50 cm grote opening met/zonder grillrooster

Kenmerken Grillplaat met grillrooster

Let op! Deze Grillplaat met optioneel grillrooster is alleen te gebruiken in combinatie met vuurschaal Bali, Dubai, Polo, Viking, Boston, Toronto, Forest en Brema.

Multifunctioneel – Er gaat niets boven een heerlijke BBQ in de tuin. Met behulp van deze grillplaat met optioneel grillrooster maak je van je Cookking vuurschaal een hele leuke multifunctionele BBQ. Grill en rooster tegelijk met deze simpele maar opvallende accessoire.

Kwaliteit – Handgemaakt van 3 mm dik staal is ook dit stukje vakwerk bijna onverwoestbaar te noemen. De kwaliteit sluit perfect aan op de Cookking vuurschalen waarmee deze grillplaat gecombineerd kan worden.

Voor ieder wat wils – Deze grillplaat is naar keuze leverbaar met of zonder grillrooster in het midden. Daarnaast kun je kiezen uit een exemplaar van 82 of 102 cm breed afhankelijk van het formaat van je vuurschaal. Zo past deze accessoire in elk formaat tuin.