Cookking vuurschaal Viking diverse formaten

109.95

Vuurschaal Viking is een opvallende vuurschaal met gekruiste poten en een zilveren sierring rondom. Deze vuurschaal wordt door veel klanten gewaardeerd vanwege de stabiele poten en de wat hogere plaatsing.

Niet voorradig

Artikelnummer: 706ca4500a07 Categorie:

Beschrijving

Vuurschaal Viking is een opvallende vuurschaal met gekruiste poten en een zilveren sierring rondom. Deze vuurschaal wordt door veel klanten gewaardeerd vanwege de stabiele poten en de wat hoger geplaatste schaal zodat je dicht bij de warmte zit. Handgemaakt en leverbaar in 4 maten.

Specificaties:

Viking Ø60cm – staaldikte 2 mm

Hoogte X Breedte: 50 x 68 cm

Gewicht: 15 KG

Viking Ø70cm – staaldikte 2 mm

Hoogte X Breedte: 50 x 78 cm

Gewicht: 18 KG

Viking Ø80cm – staaldikte 2 mm

Hoogte X Breedte: 50 x 88 cm

Gewicht: 21 KG

Bali Ø100cm – staaldikte 2.5 mm

Hoogte X Breedte: 50 x 108 cm

Gewicht: 25 KG

Kenmerken vuurschaal Viking

Design – Vuurschaal Viking is een opvallende maar fraaie verschijning in elke tuin. Dit mede dankzij de gekruiste designpoten die bovendien zorgen voor een erg stabiele vuurschaal. Daarbij accentueren het ruwe zwarte en het geborstelde zilveren staal elkaar.

Praktisch – Deze vuurschaal is multifunctioneel inzetbaar. Met een bijpassende grillrooster en driepoot maak je van deze vuurschaal een volwaardige BBQ. Daarnaast is hij dankzij de 4 handige formaten van 60, 70, 80 of 100 cm geschikt voor elk formaat tuin of terras.

Degelijk – Net als andere vuurschalen van Cookking is deze vuurschaal handgemaakt van dik staal. Hiermee is deze vuurschaal bestand tegen extreme hitte en alle soorten weersomstandigheden waardoor je tijden vooruit kunt met deze mooie vuurschaal.