Cookking vuurschaal Montana diverse formaten

114.95

Vuurschaal Montana is een van de mooiste vuurschalen van Cookking. Het design is simpel maar modern en de ingebouwde houtopslag aan de onderzijde geeft de vuurschaal een leuke uitstraling en tegelijkertijd een praktische functie.

Niet voorradig

Artikelnummer: 2936b15aa07f Categorie:

Beschrijving

Vuurschaal Montana is een van de mooiste vuurschalen van Cookking. Het design is simpel maar modern en de ingebouwde houtopslag aan de onderzijde geeft de vuurschaal een leuke uitstraling en tegelijkertijd een praktische functie. Leverbaar in 3 maten en natuurlijk handgemaakt en gelast

Specificaties:

Montana Ø60cm – staaldikte 2 mm

Hoogte X Breedte: 60 x 70 cm

Gewicht: 17 KG

Montana Ø70cm – staaldikte 2 mm

Hoogte X Breedte: 60 x 80 cm

Gewicht: 18 KG

Montana Ø80cm – staaldikte 2 mm

Hoogte X Breedte: 60 x 90 cm

Gewicht: 20 KG

Kenmerken Vuurschaal Montana

Praktisch en multifunctioneel – Deze vuurschaal is bijzonder praktisch en multifunctioneel. Dankzij de ingebouwde houtopslag warm je makkelijk hout voor en heb je in een handomdraai een prachtig vuur. Combineer dit met een bijpassend grillrooster van Cookking en je hebt gelijk beschikking over een authentieke BBQ of buitengrill. Hiermee heb je een houtopslag, vuurschaal en BBQ in 1.

Prijs en kwaliteit – Net als andere producten van Cookking is vuurschaal Montana volledig handgemaakt en gelast van kwaliteitsstaal. Hiermee weet je zeker dat vuurschaal Montana bestand is tegen weer- wind en natuurlijk hitte. Met een vanaf prijs van nog geen 110 euro haal je een prachtige, moderne vuurschaal/houtopslag in huis waar je jarenlang mee vooruit kunt.