Cookking vuurschaal Haiti diverse formaten

79.95

Vuurschaal Haïti is een mooie ronde vuurschaal van Cooking met poten aan de buitenzijde. Dit soort voor een zeer stabiele plaatsing van deze vuurschaal. Vuurschaal Haïti is handgemaakt en gelast en leverbaar in 3 praktische maten.

Niet voorradig

Artikelnummer: c2a04abd3c57 Categorie:

Beschrijving

Vuurschaal Haïti is een mooie ronde vuurschaal van Cooking met poten aan de buitenzijde. Dit soort voor een zeer stabiele plaatsing van deze vuurschaal. Vuurschaal Haïti is handgemaakt en gelast en leverbaar in 3 praktische afmetingen van 60 tot 80 cm.

Specificaties:

Haïti Ø60cm – staaldikte 2 mm

Hoogte X Breedte: 30 x 68 cm

Gewicht: 15 KG

Haïti Ø70cm – staaldikte 2 mm

Hoogte X Breedte: 30 x 78 cm

Gewicht: 18 KG

Haïti Ø80cm – staaldikte 2 mm

Hoogte X Breedte: 30 x 88 cm

Gewicht: 21 KG

Kenmerken vuurschaal Haïti

Degelijk – Vuurschaal Haiti is degelijk in meerdere opzichten, handgemaakt van 2 mm dik staal en een rond ontwerp is deze vuurschaal bijna onverwoestbaar. Daarnaast zorgen de 3 poten aan de buitenzijde er voor dat deze vuurschaal ook zeer degelijk staat.

Design – Vuurschaal Haiti kenmerkt zich door een simpel, modern en strak design. Dankzij de 3 verschillende afmetingen staat deze vuurkorf goed in elke tuin of op elk terras.

Kwaliteit – Deze vuurschaal kenmerkt zich door een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Met een prijs vanaf minder dan 70 euro haal je een vuurschaal in huis die gemaakt is van een super degelijk handgemaakt design.