Cookking vuurkorf Verona

159.95

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit design vuurkorf tegen een scherpe prijs? Kies dan voor vuurkorf Verona van Cookking. Vuurkorf Verona is een handgemaakt, Europees product van maar liefst 4 mm dik gehard staal.

22 in voorraad

EAN: 5902709571025 Artikelnummer: 111452 Categorie:

Beschrijving

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit design vuurkorf tegen een scherpe prijs? Kies dan voor vuurkorf Verona van Cookking. Vuurkorf Verona is een handgemaakt, Europees product van maar liefst 4 mm dik gehard staal. Met een gewicht van 14 KG, mooie geborstelde designpootjes is dit een bijzonder stevige en fraaie verschijning in elke tuin.

Specificaties vuurkorf Verona:

Breedte (Diameter): Ø60cm

Hoogte: circa 55 cm

Materiaal: gehard staal, circa 4,4 mm dik

Gewicht: 14 KG

Garantie: 2 jaar via dealer

Kenmerken vuurkorf Verona

Design – Met Vuurkorf Verona heb je een mooie, strakke design vuurkorf in de tuin staan. Volledig hand gelast van zwart staal met 3 geborstelde zilveren designpootjes heeft de vuurschaal een uitstraling van kwaliteit en modern design.

Multifunctioneel – De gekromde bovenzijde is niet alleen mooi maar heeft ook een praktische functie. Dankzij de afgeplatte rand kan Vuurkorf Verona makkelijk worden gecombineerd met een bijpassend grillrooster. Hiermee is Vuurkorf Verona bruikbaar als praktische en authentieke BBQ of Buitengrill.

Prijs – Deze mooi, handgemaakte vuurkorf Verona staat garant voor jarenlang plezier. Met een aanschafprijs van minder dan 90 euro is dit ook nog eens een hele voordelige vuurkorf. Wil je de vuurkorf ook als BBQ gebruiken? Overweeg dan de vuurkorf BBQ set met vuurkorf Verona + bijpassend grillrooster.