Cookking vuurkorf Ibiza + grillrooster black steel (set) – vuurkorf Ibiza + RVS grillrooster

219.95

Niet voorradig

Artikelnummer: 111451 + 1112265 Categorie:

Beschrijving

In deze BBQ set zit Vuurkorf Ibiza in combinatie met een bijpassend grillrooster. Hiermee heb een prachtige grillrooster BBQ set geschikt voor warmte en lekker grillen of BBQ’en in de tuin.

Specificaties vuurkorf Ibiza:

Breedte (Diameter): Ø60cm

Hoogte: circa 60 cm

Materiaal: gehard zwart staal, circa 4 mm dik

Gewicht: 12,5 KG

Garantie: 2 jaar via dealer

Grillrooster: RVS of Black steel grillrooster van 44x44cm

Kenmerken Vuurkorf Ibiza + Grillrooster

RVS of Black steel – Bij het grillrooster heb je keuze uit een Black steel grillrooster of een RVS variant. De Black steel versie heeft een wat stoerdere uitstraling maar de RVS versie is natuurlijk beter bestand tegen weersomstandigheden en laat zich makkelijker schoonmaken. Beide grillrooster zijn zwaar uitgevoerd zodat ze goed bestand zijn tegen extreme temperaturen.

Kwaliteit – De goede en hoge kwaliteit van zowel de grillroosters als Vuurkorf flame zie je vooral terug in het gewicht. Vuurkorf Flame weegt 12,5KG en is daarnaast volledig met de hand gelast van gehard staal. Dankzij het brede ontwerp van 60 cm is deze vuurkorf bovendien groot genoeg om flink wat warmte af te geven.

Setvoordeel – Met deze set aanbieding kun je tegen een voordeelprijs gaan genieten van heerlijke warmte en gezellig eten in de tuin. Vuurkorf Flame is samen met een Black steel grillrooster al verkrijgbaar voor circa 90 euro.