Cookking vuurkorf Flame

169.95

Vuurkorf flame is een mooie, handgemaakte vuurkorf van Cookking. Vuurkorf Flame heeft een breedte van circa 40 cm en is maar liefst 76 centimeter hoog. Hierdoor kun je de vuurkorf vullen met flink wat hout en heel de avond stoken.

46 in voorraad

EAN: 5902709571001 Artikelnummer: 111450 Categorie:

Beschrijving

Vuurkorf Flame is een mooie, handgemaakte vuurkorf van Cookking. Vuurkorf Flame heeft een breedte van circa 40 cm en is maar liefst 76 centimeter hoog. Hierdoor kun je de vuurkorf vullen met flink wat hout en heel de avond stoken zonder continu nieuwe hout aan te voeren.

Specificaties vuurkorf Flame:

Breedte (Diameter): Ø40cm

Hoogte: circa 76 cm

Materiaal: gehard zwart staal, circa 4 mm dik

Gewicht: 17 KG

Garantie: 2 jaar via dealer

Kenmerken vuurkorf Flame

Kwaliteit – Vuurkorf Flame is niet te vergelijken met een vuurkorf van de bouwmarkt. Hij is volledig handgemaakt en gelast en gemaakt van gehard zwart staal van 4 mm dik. Hiermee ben je er zeker van dat Vuurkorf Flame niet is weggeroest na een winter in de tuin. Dit zie je ook terug in het gewicht van maar liefst 17 KG.

Prijs – Vuurkorf Flame heeft een bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor minder dan 90 euro heb je een echt handgemaakt, Europees product waar je jarenlang plezier van hebt.

Vormgeving – Dankzij het hoge ontwerp van vuurkorf Flame kun je ook met tuinstoelen prettig genieten van de warmte. Hiermee is vuurkorf Flame vooral handig voor gebruik op een terras. Heb je lagere stoelen of zittingen zoals bijvoorbeeld een lounge bank? Kies dan voor een lage vuurkorf of eventueel een vuurschaal