Cookking vuurkorf Flame + grillrooster black steel (set)

109.95

Deze set aanbieding bestaat uit vuurkorf Flame van maar liefst 76 cm hoog in combinatie met een grillrooster van 44×44 cm. Hiermee heb je tegen een gunstige prijs alles in huis om een fijn vuurtje te stoken of lekker een avond te barbecuen

Niet voorradig

Artikelnummer: 57562c7f21db Categorie:

Beschrijving

Deze set aanbieding bestaat uit vuurkorf Flame van maar liefst 76 cm hoog in combinatie met een grillrooster van 44×44 cm. Hiermee heb je tegen een gunstige prijs alles in huis om een fijn vuurtje te stoken of lekker een avond te barbecuen.

Specificaties vuurkorf Flame:

Breedte (Diameter): Ø40cm

Hoogte: circa 76 cm

Materiaal: gehard zwart staal, circa 4 mm dik

Gewicht: 17 KG

Garantie: 2 jaar via dealer

Grillrooster: 44×4 cm, gecoat zwart staal of roestvrijstaal

Kenmerken Vuurkorf Flame + Grillrooster

RVS of Black steel – Kies uit een grillrooster gemaakt van onbewerkt zwart staal met een stoere uitstraling of een zilverkleurige variant van RVS die makkelijker schoon te maken is. Beide roosters zijn gemaakt van dik staal waardoor ze goed bestand zijn tegen de hoge temperaturen. Met 44×44 cm zijn ze groot genoeg om flink wat eten tegelijk te grillen.

Kwaliteit – Net als de roosters is vuurkorf Flame van hoge kwaliteit. De vuurkorf is volledig gemaakt van ruim 2 mm dik gehard staal en met de hand gelast. Deze vuurkorf is niet te vergelijken met een vuurkorf uit de bouwmarkt, dat blijkt ook wel uit het gewicht van 17KG. Daarnaast is vuurkorf Flame met afmetingen van 40 x 76 cm groot genoeg om flink wat warmte af te geven.

Setvoordeel – Dankzij deze set aanbieding kun je jaren gaan genieten van deze heerlijke BBQ vuurkorf set tegen een gunstige prijs. Vuurkorf Flame is met het Black steel grillrooster al verkrijgbaar voor minder dan 90 euro!