Cookking tuinhaard Faro

299.95

Tuinhaard Faro is een prachtige handgemaakte oerdegelijke tuinhaard. Met een hoogte van 130 cm, een gewicht van 19 KG en een volledig handgemaakt en gelaste behuizing hoef je niet te twijfelen aan de kwaliteit van deze tuinhaard.

74 in voorraad

EAN: 5902709571049 Artikelnummer: 111480 Categorie:

Beschrijving

Tuinhaard Faro is een prachtige handgemaakte oerdegelijke tuinhaard. Met een hoogte van 130 cm, een gewicht van 19 KG en een volledig handgemaakt en gelaste behuizing hoef je niet te twijfelen aan de kwaliteit van deze tuinhaard. Dankzij de volledig stalen behuizing geeft deze tuinhaard veel warmte af en dankzij het schoorsteentje heb je weinig last van rookontwikkeling.

Specificaties:

Tuinhaard Faro Ø40 cm

Hoogte X Breedte: 130 x 40 cm

Gewicht: 19 KG

Rookvrij – Bij een tuinhaard heb je in tegenstelling tot een vuurschaal of vuurkorf geen last van rookontwikkeling dankzij de ingebouwde schoorsteen die bij Tuinhaard Faro op een hoogte zit van 130 cm.

Warmte – Dankzij de volledig stalen behuizing rondom het vuur geeft deze tuinhaard bijzonder veel warmte af, zowel op zithoogte van loungebanken als tuinstoelen. Bovendien wordt het hout in de geïntegreerde houtopslag ook nog eens voorverwarmd, ideaal als je gaat stoken met vochtig hout.

Oerdegelijk – We benadrukken het nog maar eens, deze tuinhaard is oerdegelijk. Hij is bijzonder goed bestand tegen extreme temperaturen en stevig genoeg om ook bloot gesteld te worden aan allerlei weersomstandigheden. Daarmee kun je tijden vooruit met deze tuinhaard Faro.