Cookking statief recht 180cm met/zonder katrol

56.95

Een Cookking driepoot is een bijna onmisbare accessoire in combinatie met een vuurschaal of vuurkorf. Dankzij de driepoot kun je eenvoudig een grillrooster, kookpot of wokpan op de juiste hoogte boven het vuur hangen.

Niet voorradig

Artikelnummer: 84ecfcaffe5b Categorie:

Beschrijving

Een Cookking driepoot is een bijna onmisbare accessoire in combinatie met een vuurschaal of vuurkorf. Dankzij de driepoot kun je eenvoudig een grillrooster, kookpot of wokpan op de juiste hoogte boven het vuur hangen. Hiermee is een vuurschaal of vuurkorf gemakkelijk bruikbaar als BBQ of buitengrill.

Specificaties:

Driepoot

Hoogte statief/driepoot: 180 cm

Type driepoot: recht

Materiaal: gepoedercoat staal

Gewicht: 12 kg*

Opvouwbaar: Ja, in tweeën

Kenmerken driepoot recht 180 cm met/zonder katrol

Design – Deze driepoot is recht vormgegeven en 180 cm hoog en kenmerkt zich door een simpele uitstraling. Ideaal voor wie een strakke opstelling wil in de tuin.

Katrol – Kies uit een exemplaar met of zonder katrol. Bij de driepoten zonder katrol kun je de hoogte van de ketting alleen met de hand verstellen, bij driepoten met katrol kun je eenvoudig weg aan een hengsel draaien om de hoogte te verstellen. Een exemplaar met katrol is dan ook onmisbaar voor wie regelmatig wil gaan grillen of BBQ ’en

Scherp geprijsd – Een Cookking driepoot komt net als andere producten van Cookking met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Handgemaakt van gehard en gepoedercoat staal is deze driepoot leverbaar vanaf 50 euro. Bekijk ook eens de vele driepoot voordeel set waarin je een driepoot kunt combineren met een grillrooster, vuurschaal of kookpot.