Cookking statief recht 180cm met emaille ketel (set)

79.90

Met deze mooie setaanbieding van een Cookking emaille ketel in combinatie met een recht statief van 180 cm hoog heb je tegen een voordelige prijs een prachtige kookset voor in de tuin.

Niet voorradig

Artikelnummer: 88289a154839 Categorie:

Beschrijving

Met deze mooie set aanbieding van een Cookking emaille ketel in combinatie met een recht statief van 180 cm hoog heb je tegen een voordelige prijs een prachtige kookset voor in de tuin. Met een inhoud van 10 tot 14 liter maak je eenvoudig in de buitenlucht heerlijke gerechten klaar.

Specificaties:

Driepoot

Hoogte statief/driepoot: 180 cm

Materiaal: gepoedercoat staal

Hongaarse emaille ketel

Ketel inhoud: 10 liter / 14 liter

Diameter: circa 36 cm / 41 cm

Hoogte: circa 18 cm / 21 cm

Gewicht: circa 2 KG / 2,5 KG

Kenmerken van deze set:

Emaille ketel – De emaille ketel is niet alleen groot (10 tot 14 liter inhoud) maar is met een emaille binnenzijde ook zeer voedselvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Door de zware kwaliteit is de ketel bovendien uitzonderlijk duurzaam waardoor hij jarenlang meegaat. De ketel komt compleet met handig hengsel en bijpassende deksel

Statief – In deze set zit een eenvoudig recht statief van Cookking met een hoogte van 180 cm en een enkelvoudige ketting. Hiermee heb je een mooi en simpel statief wat goed staat in elke tuin of op elk terras. Met de hand verstel je eenvoudig de hoogte van de ketel boven het vuur waardoor je altijd de juiste temperatuur hebt.