Cookking statief gebogen 200cm met/zonder katrol

59.90

Deze Cookking driepoot is een ideale accessoire voor elke vuurschaal of vuurkorf. Met behulp van deze driepoot hang je eenvoudig een wokpan, grillrooster of ketel boven het vuur.

Niet voorradig

Artikelnummer: 83f8c6c464d7 Categorie:

Beschrijving

Deze Cookking driepoot is een ideale accessoire voor elke vuurschaal of vuurkorf. Met behulp van deze driepoot hang je eenvoudig een wokpan, grillrooster of ketel boven het vuur. Dankzij het optionele katrol ook nog eens zeer makkelijk in hoogte verstelbaar, hiermee is een kampvuur of vuurschaal makkelijk te gebruiken als BBQ of buitengrill.

Specificaties:

Driepoot

Hoogte statief/driepoot: 200 cm

Type driepoot: gebogen

Materiaal: gepoedercoat staal

Gewicht: 12 kg*

Opvouwbaar: Ja, in tweeën

*Inclusief grillrooster

Kenmerken driepoot gebogen 200 cm met/zonder katrol

Design – Deze driepoot is 200 cm hoog met een licht gebogen design. Daarmee is deze driepoot een prima keuze voor wie een strakke maar elegante BBQ opstelling wil in de tuin.

Katrol – Deze gebogen driepoot is leverbaar met of zonder katrol. Uiteraard zijn de driepoot altijd met de hand te verstellen maar een katrol levert een stuk meer gebruiksgemak op. Met een simpel hengsel verstel je eenvoudig en precies de hoogte tussen het vuur en de grill of kookpot.

Scherp geprijsd – Net als de andere driepoten van Cookking is deze gebogen driepoot zeer scherp geprijsd en verkrijgbaar voor nog geen 55 euro. Kijk ook eens naar de vele voordeel sets waarin je een driepoot tegen een korting combineert met een vuurschaal, grillrooster of ketel.