Cookking rookkast Hamburg

799.00

Rookkast Hamburg is een rookkast in het middensegment van Cookking. Deze Rookkast is van professionele kwaliteit en geschikt voor zakelijke gebruikers of echte enthousiaste particulieren.

Niet voorradig

EAN: 5902709571476 Artikelnummer: 111251 Categorie:

Beschrijving

Rookkast Hamburg is een rookkast in het middensegment van Cookking. Deze Rookkast is van professionele kwaliteit en geschikt voor zakelijke gebruikers of echte enthousiaste particulieren.  De rookkast is gemaakt van degelijke kwaliteit staal wat blijkt uit het gewicht van 50 KG. Rookkast Hamburg komt daarnaast met veel instelbare opties zoals regelbare rookafvoer, luchtinlaat en diffuser.

Specificaties:

Hoogte: 160 cm

Breedte: 38 cm

Diepte: 38 cm

Gewicht: 50 kg

Materiaal: 1.5 mm dik gepoedercoat staal

Accessoires: 2 houten roedes, 6 haken (3 kleine, 3 grote), rek voor horizontaal roken, as afvoerbak

Functies: thermometer (tot 120 graden), regelbare rookafvoer, regelbare luchtinlaat

Kenmerken Rookkast Hamburg

Compleet – Rookkast Hamburg wordt compleet geleverd inclusief de volgende accessoires; 2 handvatten, 2 houten roedes, 6 haken, rooster voor horizontaal roken, thermometer en as opvangbak. Daarnaast is voor een optimale levensduur de buitenzijde volledig gepoedercoat en de binnenzijde voorzien van een voedsel veilige olie.

Degelijk – Deze Rookkast is volledig handgemaakt en gelast, met een gewicht van 50 KG kun je zien dat materialen van hoge kwaliteit zijn gebruikt. De afmetingen van 38x38x160 cm zorgen er daarnaast voor dat deze rookkast groot genoeg is om een grote hoeveelheid vlees tegelijk te roken.