Cookking rookkast Frankfurt

1,295.00

Rookkast Frankfurt is een professionele rookoven, die gebruikt wordt door diverse restaurants.

Niet voorradig

Artikelnummer: 111252 Categorie:

Beschrijving

Rookkast Frankfurt is het topmodel van Cookking. Deze Rookkast is maar liefst 130 KG zwaar en met een hoogte van 165 cm behoorlijk groot te noemen. Daardoor is deze Rookkast vooral erg geschikt voor professionele gebruikers zoals horeca en restaurants. Rookkast Frankfurt komt met een zeer scherpe prijs kwaliteitsverhouding, hij is namelijk volledig handgemaakt en gelast en voorzien van alle mogelijke accessoires.

Specificaties:

Hoogte: 165 cm

Breedte: 75 cm

Diepte: 56 cm

Gewicht: 130 kg

Materiaal: 2 mm dik gepoedercoat staal

Accessoires: 2 houten roedes, 12 haken (6 kleine, 6 grote), rek voor horizontaal roken, as afvoerbak, vetlade

Functies: regelbare rookafvoer, regelbare luchtinlaat, thermostaat

Kenmerken Rookkast Frankfurt

Compleet – Rookkast Frankfurt wordt compleet geleverd inclusief de volgende accessoires; 2 houten roedes, 6 kleine haken, 6 grote haken, rek voor horizontaal roken, thermostaat en een vetlade. Hiermee wordt Rookkast Frankfurt geleverd met alle benodigde zaken om te starten met roken.

Regelbaar – Een rookkast in dit segment moet natuurlijk goed instelbaar zijn, daarom is Rookkast Frankfurt voorzien van een regelbare luchtinlaat, een regelbare rookafvoer en een diffuser. Hiermee kunnen temperatuur en intensiteit van de rook optimaal worden beïnvloed in de rookkast.

Prijs/kwaliteit – Met rookkast Frankfurt haal je een echte degelijke rookkast in huis, voorzien van een hoogwaardige gepoedercoate behuizing van handgemaakt en gelast gehard staal. Ook is deze rookkast voorzien van tal van accessoires en instelmogelijkheden voor een optimaal resultaat. Voor 900 euro heb je dan ook echt een stukje kwaliteit waarmee je lang vooruit kunt.