Cookking rookkast Berlin

449.00

Rookkast Berlin is het instapmodel rookoven van Cookking. Dit semiprofessionele model is geschikt voor privé en klein zakelijk gebruik. De kast is handgemaakt van zwaar staal maar blijft toch enigszins handzaam.

5 in voorraad (kan worden nabesteld)

EAN: 5902709571469 Artikelnummer: 111250 Categorie:

Beschrijving

Rookkast Berlin is het instapmodel rookoven van Cookking. Dit semiprofessionele model is geschikt voor privé en klein zakelijk gebruik. De kast is handgemaakt van zwaar staal maar blijft met een grootte van 30x30x100 cm en een gewicht van 20 KG toch enigszins handzaam. Deze rookkast wordt geleverd met een hele reeks accessoires van een thermometer tot haken en roedes.

Specificaties:

Hoogte: 100 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 30 cm

Gewicht: 20 kg

Materiaal: 1 mm dik gepoedercoat staal

Accessoires: 2 houten roedes, 6 haken (3 kleine, 3 grote), rek voor horizontaal roken, as afvoerbak, vetlade

Functies: regelbare rookafvoer, regelbare luchtinlaat

Kenmerken rookkast Berlin

Compleet – Rookkast Berlin wordt compleet geleverd inclusief de volgende accessoires; 2 handvatten, luchttoevoer aan voor- en achterzijde, thermometer, 6 haken, rooster voor horizontaal roken, aspopvangbak, vetlade en 2 houten ophangroedes. Daarmee heb je met Rookkast Berlin echt alles (behalve het vlees) om te starten met roken.

Scherp geprijsd – Net als alle andere producten van Cookking kenmerkt ook rookkast Berlin zich met een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Voor minder dan 250 euro krijg je een volledig handgemaakt en gelaste rookkast vol met accessoires.