Cookking hapjespan voor op de vuurschaal 2/3 kamers

72.95

Deze prachtige hapjespan van 70 centimeter breed is een pan van formaat. Groot genoeg om voor een grote groep mensen tijdens een feestje heerlijke gerechten klaar te maken.

Niet voorradig

Artikelnummer: 40b9d0e2f124 Categorie:

Beschrijving

Deze prachtige hapjespan van 70 centimeter breed is een pan van formaat. Groot genoeg om voor een grote groep mensen tijdens een feestje heerlijke gerechten klaar te maken. De pan is met bijbehorend rek geschikt voor alle ronde vuurschalen van 70 cm breed.

Kenmerken hapjespan 2-vaks/3-vaks:

2 varianten – Deze hapjespan is leverbaar in een variant met 2 vakken of 3 vakken (zie afbeeldingen) waardoor je verschillende gerechten zoals vlees, vis en groenten apart kunt bereiden. Beide varianten van de hapjespan zijn 70 cm breed.

Hapjes op de vuurschaal – Met deze hapjespan en het bijbehorende rek maak je van je vuurschaal in een handomdraai een outdoor fornuis. Kook, bak en grill de lekkerste groentes, vlees en vis in combinatie met deze hapjespan en een vuurschaal.

Kwaliteit – Deze hapjespan is gemaakt van onbewerkt, gehard staal van enkele millimeters dik, een zeer degelijk product wat bijna onverwoestbaar is en waar je jarenlang plezier van gaat hebben.