Cookking grillrooster rvs rond diverse formaten

65.95

Dit mooie ronde grillrooster van Cookking is ideaal om boven een kampvuur, vuurkorf of grillrooster te hangen. Met de ingebouwde ogen hang je hem eenvoudig aan een driepoot met driesprong ketting.

Niet voorradig

Artikelnummer: 1cb92bc42635 Categorie:

Beschrijving

Dit mooie ronde grillrooster van Cookking is ideaal om boven een kampvuur, vuurkorf of grillrooster te hangen. Met de ingebouwde ogen hang je hem eenvoudig aan een driepoot met driesprong ketting. Dankzij het optionele RVS materiaal en de ronde spijlen is dit grillrooster bovendien duurzaam en makkelijk schoon te maken. Leverbaar in 4 handige afmetingen van 50 to 80 centimeter breed.

Specificaties:

Grillrooster rond

Materiaal: RVS of Blacksteel

Afmetingen: 50, 60, 70 of 80 cm

Kenmerken Cookking Grillrooster Rond met/zonder RVS

Voor elk wat wils – Deze prachtige grillroosters zijn leverbaar in 4 handige afmetingen van 50, 60, 70 of 80 centimeter. Hiermee vind je altijd een grillrooster wat passend is bij jouw formaat vuurkorf of vuurschaal. Optioneel kun je deze grillroosters ook bestellen in voordeel set met bijpassende driepoot.

Kwaliteit – Net als andere producten van Cookking blinkt blinkt dit grillrooster uit in kwaliteit. Handgemaakt van dik gehard staal is dit rooster goed bestand tegen de extreme temperaturen tijdens het grillen. Bovendien is het grillrooster makkelijk schoon te maken.

Echt koken – Als je kiest voor dit grillrooster in combinatie met een in hoogte instelbaar statief kun je ‘echt koken’ met dit grillrooster doordat je de temperatuur kan beïnvloeden. Met dit grillrooster grillen of BBQ’en geeft een authentiek gevoel en dat proef je.