Cookking grillrooster black steel/rvs vierkant diverse formaten

34.95

De vierkante grillroosters van Cookking zijn ideaal om rechtstreeks op een vuurkorf of vuurschaal te leggen. Kies voor een stoere, onbewerkte variant van Black steel of een Roestvrijstalen zilverkleurig exemplaar.

Niet voorradig

Artikelnummer: 4f4f8e55fbd3 Categorie:

Beschrijving

De vierkante grillroosters van Cookking zijn ideaal om rechtstreeks op een vuurkorf of vuurschaal te leggen. Kies voor een stoere, onbewerkte variant van Black steel of een Roestvrijstalen zilverkleurig exemplaar. Dankzij de ronde spijlen zijn ze makkelijk schoon te maken en met 3 verschillende formaten vind je altijd een passend exemplaar.

Specificaties:

Grillrooster vierkant

Materiaal: RVS of Blacksteel

Afmetingen: 44×44, 50×50 of 58×58 cm

Kwaliteit – Deze grillrooster zijn handgemaakt en gelast van gehard staal, hiermee zijn ze bijzonder geschikt om de extreme temperaturen tijdens het grillen te doorstaan. Zowel de Black steel als RVS exemplaren staan voor jarenlang smakelijk eten in de tuin.

Praktisch – Niet alleen zijn deze vierkante grillroosters leverbaar in 3 handige afmetingen van 44×44, 50×50 of 58×58 cm. Ook zijn deze grillrooster ideaal om rechtstreeks op een vuurschaal te leggen. Hierdoor is het geheel lekker compact, makkelijk op te bergen en bovendien voordelig in aanschaf omdat een losse BBQ overbodig is.