Cookking Zwart stalen grillrooster 80 cm – Grillrooster black steel 80cm

64.95

4 in voorraad

EAN: 5902 7095 71759 Artikelnummer: 111218 Categorie:

Beschrijving

De ronde grillroosters van Cookking zijn ideaal om van een vuurschaal of vuurkorf een BBQ te maken. Dankzij het dikke zwarte staal doorstaan ze zelfs de hoogte temperaturen en met drie ogen rondom hang je ze eenvoudig aan een driepoot. Praktisch om te grillen en leuk om te zien.

Specificaties:

Grillrooster rond

Materiaal: RVS of Blacksteel

Afmetingen: 50, 60, 70 of 80 cm

Kenmerken Grillrooster Black Steel Rond:

Heerlijk koken – met de Black steel grillroosters van Cookking kun je heerlijk gerechten grillen boven een vuurschaal of kampvuur. Van een verse gevulde paprika tot een heerlijk kip spiesje. Combineer de grillroosters met een statief met katrol en je kunt ook nog eenvoudig de temperatuur beïnvloeden. Met de grillroosters van Cookking maak je op authentieke wijze een maaltijd klaar.

Leverbaar in elk formaat – de Black steel grillroosters zijn geschikt voor elke vuurschaal en leverbaar in maar liefst 6 verschillende afmetingen. Kies een grillrooster van 50, 60, 70, 80, 90 of maar liefst 100 cm breed. Door deze selectie aan afmetingen zijn de grillroosters geschikt voor elke tuin of elk terras en passend boven elk formaat vuurschaal.

Echte kwaliteit – net als alle producten van Cookking zijn deze grillroosters gemaakt van zware kwaliteit staal. Hierdoor slijten ze zelfs onder extreme temperaturen nauwelijks waardoor je lang plezier hebt van je aankoop. De ronde spijlen van de grillroosters laten zich bovendien makkelijk reinigen.